Met wie

De JazzAcademie is een initiatief van jazzliefhebbers, uit de hoek van zowel “leraren” als “leerlingen”. Beide kanten zijn niet helemaal gelukkig met het bestaande aanbod voor amateurs. En vinden dat het beter kan.

Ruby Lemm In het dagelijks leven managing director van een leuk klein reclamebureau. Speelt haar hele leven al piano, weet zeker dat ze nooit beroepsmuzikant wil worden, maar heeft wel de drive om steeds beter te willen worden. Ruby is oprichter en voorzitter van het bestuur en houdt zich bezig met het artistieke en commerciële concept van de JazzAcademie.
Robert Jan Vermeulen Pianodocent aan Artez/Arnhem componist en bandleider van Talking Cows, een van de leukste bandjes van het Nederlandse podium circuit. Als bestuurslid begeleidt Robert het educatieve traject en de selectie en aanstelling van docenten.
Marieke Pieters Lyricist, booking agent, tourmanager, artistiek leider nieuw jazzfestival. Allround muziekliefhebber en connector in de internationale muziek/jazzwereld. Marieke gaat, waar ze ook kan, dit mooie initiatief ondersteunen.
Mr Ton Langelaar Ton is sinds jaar en dag fiscalist, is ooit zelf docent rechten geweest en is nu in het bestuur belast met de financiële planning.

Reageren is niet mogelijk.