Vriend worden

De JazzAcademie is een stichting zonder winstdoelstelling. We willen, nou ja… moeten rondkomen van lidmaatschappen en giften. Het bestuur werkt in ieder geval het eerste jaar belangeloos om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarnaast wordt subsidie aangevraagd om een deel van de opstartkosten te dekken. Of de subsidie zal worden toegekend… dat is in deze tijden niet erg zeker, om het heel voorzichtig te zeggen.

Het begint uiteraard allemaal met morele support. En daarover hebben we niet te klagen: bijna iedereen die we in de jazzwereld tegenkomen is enthousiast over ons initiatief.
Er zijn al een paar mensen die zo veel voor JazzA doen dat we ze close friends mogen noemen. Een paar vrienden:

Anton Goudsmit Winnaar van Boy Edgar prijs en – volgens iedereen en zeker volgens ons – Nederlands beste jazzgitarist.
Bart van Meijl Zakelijk directeur van de Nieuwe Philharmonie in Utrecht.
Marieke Pieters Allround muziekliefhebber en connector in de internationale muziek/jazzwereld.
Monique Baan De fotograaf en saxofonist die een deel van de prachtige foto’s op deze site gemaakt heeft.
Iets doen Wil je ook iets doen voor JazzA*, meld je dan aan bij info@jazzacademie.nl (*Doen? Wat? Denk aan: leden werven, host worden, goeie feedback geven, flyeren, etc.)

Giften Heb je nog ergens een potje voor een goed doel? Wij willen investeren in e-learning, zodat mensen ons lesaanbod ook online kunnen volgen. We streven naar een beginbedrag van € 5000. Wil je meer informatie over onze plannen, mail info@jazzacademie.nl
Particuliere giften zijn zeer welkom en kunnen worden overgemaakt op ING-rekeningnummer 5841730 ten name van Stichting JazzAcademie o.v.v. ‘Vrienden’. Onze vrienden donateurs krijgen – bij een minimale donatie van 10 euro – een plekje op onze site (privacy zal worden gerespecteerd) en zullen worden uitgenodigd voor onze concerten.

Mediapartner JazzA streeft ook naar een verbreding van het jazzpubliek. Hoe meer mensen jazz leren waarderen, hoe beter het is voor de mensen die jazz spelen.
JazzA zoekt daarom een serieuze mediapartner die bereid is om samen een groter publiek te bereiken. Voor overleg en informatie, mail ruby@jazzacademie.nl

Reageren is niet mogelijk.